Posts

Showing posts from June, 2010

i'm really miss u..

Image
huhuhu..mud aku ar ni ialah S.E.D.I.H......

aku btul2x bingung dgn apa yg terjadi...please....ya ALLAH..kuatkanlah hati ku....aku rindu akan suara die...aku rndu akan senyuman die..aku rindu akan bebelan die..aku rindu akan jenaka die..aku rindu.aku rinduuu..akuu rnduuuuu dia.....ya ALLAH...tabahkanlah hati ku...kuatkan lah iman ku....besar sungguh dugaan nya...hati ku sakit...ibarat dicucuk dgn smbilu ...


so...today..no hepi 4 me...
hatiku sakit.....


sayang...maafkan aku .....i'm so sorry....

Apa Salah KU..sigh!

argghhh!..pgi2x aku dh moody..xde mood nk keje..haishhhh..stressss sungguh..apa nk jd ni..
dhlah mlm td mmpi kna tolak ngan hantu..wawawaawaaawa...
hmmm..nape die berdiam diri eh???aku ada wat slah ka????bsr sngt ke slah aku smpai die snyap cm2 skali???hmmm..u make me sick u know...i really2x stress rite now..please..tell me if i did anything wrong...

xkan sbb pnggilan malam td die marah??hmm..pdahal bukan aku ckp mnja2x pn..bese2x je...haih...mrah benor die kt aku...aku pn x tau..nape lah die mrah cm2 skali....
xpelah..klu itu yg die nk..terpulang..aku x pkse...
apa pn hatiku ckup terguris sekarang...aku btul2x ase bingung dgn pe yg terjadi....
k lah..i need some space to get back my spiritual.....sigh!...

Di keheningan malam yang sepi.....(waa tabikk sama lu!) hahaha

skang jam menunjukkan 8.40 pm..dan yg x bestnyerrrr..aku msih di opissss!!!..arghhhhh!..tensenn waaaa...sakit jantung hempedu,pangkreas n sume2x lah..hahaha...apa mcam ni bro?????(eh bro lak..sista lerr bru btul)..haiyaaa ini punye olang ada kaa???..ish2x...korekkk ka diannn!!!..bhasa tagalog...best gak..aku ske sbut..hahahaha(adakah sbutan ianya sperti **&&^%$##????ooohhh..tidak sama skali okehhhh!)..hahaha..aku ni msih lg suci murni..korg jgn nk macem2x ngan aku..lalalalalalala...

wahh..pasni blik musti waaa kna bebel ngan bro wa dlu..aisehhh..cmner nk than tlnga ni..pedih2x!...skitt ulu usus waa nnti mse nk mnjwab..ho.ho.ho...apa pun..bukan salah waaa okehh..ni sume slah pkcik 2..ish2x..nk kna pkcik ni..waa ptong 16 bru tau..(hiaarrrkkkk!!..lgak lompat cm anak gajah yg comel gituuu~blink..blinkkk(smbil mata berkelip)..sila bayangkan okehh!)..hahahaha....

ish2x..melalut je aku ni kan??hahahaa...apa pn aku ase hepi..biar arr korg x hepi...jnji aku hepi..(jgn jeless okeh!!..haha…

Men's LOVE

Image
.mase tgh c0uple die sanggup pr0tect kite wal0 ape pn terjadi & buat dgn ikhlas.
.pastu kekal hingga ke jinjang pelamin buat selama -lamanya.
.dan....harap hingga ke tua pn kite masih lagi mcm sweet c0uple yg saling menyayangi.

Bila lelaki benar2 jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dgn ikhlas, perubahan sikapnya amat mengejutkan. Hati lelaki yg dianggap keras selama ini, tiba2 secara semulajadi menjadi selembut kapas apabila sudah jatuh cinta dgn relanya. Bahkan lelaki yg mabuk cinta sanggup berkorban dan buat apa sahaja utk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ia akan mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Utk melihat lelaki menangis amatlah payah. Diantara tanda2 lelaki yg jatuh cinta dgn hebat ialah:
1. Dia bersungguh2 melakukan sesuatu utk kekasihnya dgn rela bukan krn terpaksa. 2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi orang yg kuat bercakap. 3. Dia byk menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya. 4. Dia berusaha mengongkong kebebas…

pittt..pittttt...bg laluan okehhh!

salam...

morning guys...apa kabar pgi ni?aku hrap krg sume sntiasa sht dn dlimpahkan kurnia oleh ALLAH pg ni..aminnn..
so...pepagi ni aku xde cter yg best nk cter..sbb mlm td aku sooooo moody..hoo..hooo..hoo..
tp alhmdllah pas bngun pgi ni aku ase better ckit kot...lalalalalala...ala..watpe nk mrah lelame kan..kjap2x udah lerr..bese lah mnusia ni x pnah trlpas dri wat silap..btul x???sme lah cm aku..hihihihhihi..apa pn aku nk lupakan psal mlm td..aku nk enjoy je..life must goes on...so ceria2x kan ari anda k...jgn msam2x..buruk bebenorr muke kome mika tgk..hehehehe...

lalalalaalala..k lah guys..got smthing to do..nnti aku smbung lg eh..arap2x krg x jemulah snggah kt blog aku...muahahahaha..hehehe..see u..daaaa...

Whoot..Whoottt..

dup..dap..dip..dop...(hatiku berdegup kencang)..lalalalalala..(smbil jari2x ku pantas menari diatas keyboard yg begitu comel utk ditekan itu..sigh!)
ok..
kali ni nk cter psal konvo..diam x diam..dh mnggu dpn aku nk knvo..aiseyy men...cmne ni??preparation lom buat lg..mati lorr..hiarrkkk..huhuhu..
tp aku tgk..org lain pn sme cm aku gak..hahaha..biarlah..bnda ni bergrak sperti yg drncang..whoott..whooott..lalalalala..ari ni..aku kna design brochure utk produk sinar akarsia ni..haaa..sape yg kna kcing manis 2..meh lah try produk company aku..insyaaallah dijamin..moh ler cbe...hehehe..hehehe...

so..............(smbung krang plak eh...hahahaha)..hahahaha

Hujung Minggu Yang Best!~

assalamualaikum..uiiitt..apa kabar kwan ku sume...:)..arap2x korg sht eh..so cmner hjung mnggu korg??best x??mesti best kan..aku pn sme gak..best..my mom dtg sni..bestt nyerr..leh tdo bwah ketiak die..lalalalala..i miss her a lot actually...lgpn dh lme x peluk2x die..lalalala..miss u so much.tp pas die dtg ase hepi je..puass jap..hehehe..haaa..dlam kami duk sembang sme2x tuu..krang nk tau..soklan cpu mas die tnye aku?????:o...ish2x..

we:njo..bilor nok nikoh???
i: nikoh??(smbil gelak kuat2x..hahaha)..uishh mudo lg lah we..oghe kan bru jah 24..aiseyyy!.
we:mudo mno gak..24 sede molek doh 2..cari2x tok laki lah..sene ckit..dop runsing we...
i:aduuhhh(terkedu jap)..ala tnggu lah..oghe nok kumpul duit dlu..nanti2x lahh..
we:olohh..yakk ritu lgi kato nok kumpul duit..tp x dop kmpul gok....
i:hiarkkkk!!(terkena den)..huhuhu....tunggu lah dlu eh..nk enjoy dlu..(smbil gelak2x dn mula cri akal utk tukar topik)...hahaha
we:haihhh..bla..bla..bla...

haaa..2 lah lbh krg petikan smbang aku ngan mak aku....p…

Ayah..Kuatkanlah Semangat Mu.......

hmm..ntah nape ntah..ar ni aku trema brita yg bgitu mnyedihkan..sayu ase hati ni bler pk..smpai ati die mempelakukan ayah nyer sebegitu rupa..haih...even nk mrah sekalipun.jgn lah smpai cm2 skali..die x pk ke..dlu ayah die lah yg mmbesarkan die...hmm..aku ase cm nk nangis je...sayu ase ati..mmglah ayah die ada salah..tp xkan skali die buat cm2...apalah dose yg ayah die buat..mmglah klu berlaku kt aku pn aku mrah..tp jgnlah trus mnyisih ayahnya smpai cm2 skali..xpe lah..kali ni mebi ari die..esok2x bru die tau nilai seorang ayah ni cmne....hmmm..
sedihhh..sedihh...sedihhh...x than ase....:((..apa pn aku harap ayahnya dapat mnjadi seorg yg kuat,tabah dan dpt buktikan kt anak2x die yg die dapat menjalani kehidupan shrian dgn lbh cekal..smga allah merahmati hdupmu ayah.....amin..

ARi yang tersangat BENGANG!!!!!..phewwww~

arghhhh!..bengangnyer aku..asyik kna mrah je...xleh eh ckp leklok????skit ati ase..
abes ilang mood nk keje..haishhhh!...
buat cm2 slah..cmni slah..ntah apa yg btul pn aku x tau...
skit ati aku..seb baek aku ni sbar je..mlas nk layan..lgi skit at ada ar...tnsennn weh..gerammm wase...
dush2x..
sobar2x insan bernama siti zulaikha bt abu bakar... ok???..
k ar..aku nk p mntenteramkan dri jap..bubaiiii..jupe lg..hahahaha..
ilang mrah jap..lalalalala

Pagi yang Ceria.....ho..ho..ho...

Assalamualaikum...morning guys!...wahhh..awl nyer aku dtg ari ni..lalalala..nk jd pekerja cmerlang kot..(tp meja selerak gak)..hahaha...tp best..sbb leh aku leh surf tnet...ngeh2x..hehehe..apa pn.aku mendoakan smga hari kte semua pda hari ni lbh baek dr hari yg smlm..btul x???aminnnn..

ermm..when we talking about 'problem'...xde sape pn kt dunia ni xde msalh..sume pasti merasa kan apa itu mslah..begitu juga aku..dlam x diam aku dh keje slma 6 blan ni,mcm2x bnda dh jd kt aku..ada yg bsar..ada yg kecik..tp yg pastinya itu adalah mslah lah..bukan bnda laen..tp prbhan fzikal pn ada gok..hahahaha..itu x syok lah ckit...(cmner mau kurus ni..grrrrrr)..sakit pale denn..uwaaaaaa..:((..dh2x..jgn nk sdih2x k zulaikha..janji ko enjoy dgn pe yg ko ada..btul x???(ayat yg sdpkan dri sndri..hahahaha..mcm hampeh je kan???..wawawawa)...

uishh..dh melalut msuk berat bdan lak..hahaha..ish2x..mcm2x lah aku ni..ish2x..haaa..so cmner tdo krg smlam??ada ok x?klu korg tnye aku,mmg aku tdo syok sngt..smp…

tajuk wa???lu pilih sndri k????waa pnat2x taip..hahahaahah

Image
uitt...dh lme wase i tnye menghupdate blog i ni kannn..aduiii..i teramat lerr bz..2 yg susah nk hupdate..x kuasa nyahhh!..hahaha..(oopsss terkeluar jd nyah jap..maap yerr my pren..hikhikhik)..waahh..actually aku ngah kehabisan idea ni nk design poster....cmne eh???humakkk haihhhh..(bukak silat jap)..hahhahaha..ish2x..dh2x jgn nk mngrut wehh..kang aku tmpeleng muka 2 bru tau..hahahaha..(oopss sopan sudey)..hahaha..haihh..apa lah aku nk karut ni eh???sbnrnyerr bnyak aku nk cter..tp mlas nk taip..hahahaha(ada gak manusia cmni kan???hahahahaha)..aisey men..apa eh??ermmm..(xtau nk taip pe..jap eh..kasi aku susun ayat jap..whoot..whottt)besday???bru je lepas..aku dpat hadiahhh..comeyyy..yg aku dh lme nk...korang nk tau????ke xmo??klu xmo xpe..aku xmo share..hahahaha..k lah..ikut suka ati korg lah nk tau ke x...tp aku ttp nk tnjuk..hhaaha..aku dpt mungeeee!!!!(sukeeeeeeeeeeeeeee sngt)..hihihih..this my first time i got flowerrr)wah..wah..wah..sape yg bg 2???itu adalah rhsia..hahahhahaha....a…