Posts

Showing posts from October, 2011

Andai kau tahu dalamnya cintaku untukmu pasti dirimu xkkan berpaling sesaat pn dariku..

Salam..Morning semua... aku harap di pg yg ceria ni...smga korg semua sentiasa dilimpahkan dgn rhmat dan kurniaan Allah Taala..amin.. so how's ur life...aku hrap getting better...hope me too... ntah knape beberpa hari ni,hati aku berbelah bhgi...kenape??? adakan dsbbkan atas kesbran dan kasih syg yg aku berikan tdak dhargai?akupn x tau..knpe jd cm2.. mmg aku sedar dari awl lg..namun knape aku masih bersama dia?? adakah syg aku mengatasi segalanya...sigh!... kadang2x susah untuk mentafsirkan apa sebenarnya yg terbuku dalam hati aku ni...mulut kata laen..tp hati kata laen.... bukan xde org laen yg maukan aku..tp hati aku langsung tdak boleh berpaling drinya..aku terlalu mencintainya...menyanyanginya..hanya dia di hatiku sekarang..tiada yg laen..
"Andai kau tahu dalamnya cintaku untukmu pasti dirimu xkkan berpaling sesaat pn dariku"...hmmm

Day by Day~

Salam...hai guys..dh lme kan aku x update..ntah laa..cm xde mood je skang ni...mcm2x aku fkir kt kpla ni..kdg2x xtau nk ckp pa..sedih ada..gmbira ada..perit ada...mcm2x ada..namun hdup ttp kna truskan kan?.. haih.. mengeluh sokmo aku ni..sbnrnya..aku mmg suka menaip..tp smtimes xde kekuatan utk aku meluahkan apa yg trbuku dhti aku ni..sigh!... insyaallah..if ada kekuatan nnti aku akan share kt korang semua k... insyaallah...doakan smga aku semua tbah dlm menempuhi hidup ini k...
daaaa...