Posts

Showing posts from July, 2012

Te echo de menos~...

Image
Though Miles Come Between Us, And Distance Keeps Us Apart,
Nothing Can Ever Change The Love Inside My Heart .. 


I May Not Be There With u, Every Minute Of The Day, But u're Always Here With Me, In At Least A Thousand Ways, Whether It Be A Thought, Or A Moment That We've Shared, It Only Takes A Second To Get From Here To There....
Though I Cannot Really Feel u Here At My Side, It's Always Nice To Know I've Got These Memories In My Mind.
I Miss U .. !!
cc:Mister Lemon

Saya rindu Kamu.

U..U..U..u...mne u pgi..senyap ja... ai antar msg pom snyap..call pomm xberangkat...sobs sobs sobs.. penat ea abang...? ok..jga dri k.. as long i know abg sihat..ok lah.. i'll love u as always.. miss u darling..miss u so much...

Pesanan Orang Tua..

Untuk ISTERI

1. Hendaklah isteri ingat bahawa dirinya (perempuan) itu dijadikan oleh Tuhan Yang Maha Bijaksana untuk lelaki. Lelaki dijadikan menguasai perempuan dan menjadi pemimpin baginya. Oleh itu tidak patut bagi seorang perempuan berfikiran atau bercita-cita hendak menguasai dan menundukkan suami dalam segala hal.

2. Hendaklah ia bekerja dan berusaha dengan seberapa daya untuk menambat dan menggembirakan hati suami supaya suami cinta dan sayang kepadanya dengan berkekalan. Setengah ikhtiar itu ialah: Manis muka, Halus perkataan, Bersolek setiap hari dan waktu dan Bersikap manja di hadapannya.

3. Isteri hendaklah memerhatikan tabiat suami tiap-tiap hari tentang kesukaan dan kebenciannya. Apa-apa kesukaannya disempurnakan oleh isteri dan apa-apa kebencian ditinggalkan.

4. Jangan banyakkan permintaan atau memberati suami dalam perkara yang tidak dapat menyempurnakannya apatah lagi jika ia tidak mampu kerana perbuatan demikian merunsingkan suami.

5. Jangan sekali-kali meninggalkan ru…

Ahlan Wasahlan Ramadhan!

Belum terlambat lg asenya utk saya ucapkan selamat berpose kepada rkan2x readers sekalian..smga ramdhan kali ni membawa seribu keberkatan dan kemuliaan kepada kita semua... jadi jomlah kta sama2x setting diri utk berubah dan menjadi seorang yang lebih baek dari sebelum ni.. yang mana nk kurus bleh laa mulakan kan dengan amalan diet yg sihat...yang mne smokers ni bleh lah slow2x kurangkan...insyaallah janji Istiqamah..pasti kita boleh lakukan!...:)..yeah!
so amcam pose?pe juadah menu korang sume?dah ckup susun utk 30 hri dh ka?hahaha... hmm..sbnrnya part ni lah kang paling susah!..sbb xtau nk msk pe utk berbuka..klu utk ai yg bujang ni pon dh pening!,lgilah bg yg dh bersuami dan ber anak2x kan?...ish...
besenya orang dah kwen mesti ckp:
org dh kwen :"apa susah...korang kang bujang..beli jelah"..(*amboi2x..hang ingt aku cop duit ka??aku pomm nk kwen gak ok!.so knalah smpan duit dri skang...sobs2x!..-_-'...)
ai: "hmm..xpelah..baek masak lg best...dan yang pasti mmg sedap klu …

Darling!..i'll Love u As Always..^_~

Now a days people are so casual in saying "I LOVE YOU" to their partners, that they have forgotten I LOVE YOU' s REAL meaning. Lets try to remind them what that means..!!
"I love you" means that I accept you for the person that you are and that I do not wish to change you into someone else.

It means that I do not expect perfection from you just as you do not expect it from me.

It means that I will love you and stand by you, even through the worst of times.

It means loving you when you're in a bad mood or too tired to do the things I want to do.

It means loving you when you're down not just when you're fun to be with.

It means that I know your deepest secrets and do not judge you for them asking in return only that you do not judge me for mine.

It means that I care enough to fight for what we have and that I love enough not to let go.

It means thinking of you, dreaming of you, wanting and needing you constantly, and hoping that you feel the same way fo…

Missing You!

Image
cc:Lemon

Sebelum dan Selepas

Image
Love as Always

Love U Till Death!..InsyaAllah

Image
Morning peeps!.. so ai ase cm dh lme x berblog kan...asyik duk wat blogwalking je kt page org laen...muahahhaa tmbah2x xde mood nk tulis...padahal idea bersepahh dalam kepala ni haaa..tulah mkin bnyk bnda nk share mkin 'Rajin' plak nk menulis..ish!..apa nk jadi laa.. so ari ni ase terajin skit,mka ai pn mula lah mengarang pe yang bermain di fikiran ai ni...hehehe anyway dh lme ai x update cter psal incik buah hati ai kan?..hehehe.. so far he's quite bz rite now...but ai know,he always missing me!..kan abg kan?kan?kan?kan?muahahahaha..(baek iyekan.....klu x syg gosok dahi abg laju2x...hahahaha)
nk dijadikan cerita..mlm td ai call..sembang2x...gelak2x,,gurau2x...rinduuu2x...tp tiba satu part tu ai jd sensitif..bila mana die ckp ai itam cm india..ada plak die ckp cm2..ish...ase nk fire2x je mata die yg sepet tu!..hahahaha..awl2x tu ok lg..ai leh tpis lg..tp bila SOKMO2x duk ckp ai cm india terkucik laa hati ai sket... x marah pn...ai thu die gurau..tp yelah...kita ni pompuan bila pa…

Laman Muka Baru!

Image
Salammmmmmm..haii sume..so ari ni ai xmo ckp bnyak..yg penting ai dh tukarrrr template bru ok!..sudah berkurunn kot..muahahahaha... so ari ni ase nk tukar..mai mood mahu menukar ke arah lg comeii..so enjoy ok!
ini lahh rupa page ai sbelum ni!.
ehehe..so cm kanak2x..kunun2x putera bwak lari princesss lerr..hahaha tp after a while..ai pm mahu menukar....move new step!..:)..maka jdilah template skang!..bye da old one!..i'm gonna missed u!.


Love as Always!