Posts

Showing posts from September, 2010

Bila Cinta...

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

p/s:cm terkena lak kat eden...T_T

BelogKU di Update Lagiiii!!~Yeayy!..

jeng..jeng... "Bgus zulaikha sbb ar ni rajen update belog"Bermonolog si zulaikha dlm atinya..hmmm.rajin lak ko eh..bese ko mlas..haaaa..ni mesti ada msalh kan????btul x??klu x..xde nyer ko update..(wehh minah ni maen tipu..mne de aku ada mslah je aku update blog...time angin kus2x dtg aku rajin gak update..blueeeeekkkk!!..)hahahaha... nway....i miss my old buddies...T_T...when i miss them,it's make my cry..so hard  n so lebat nangis nyaaa..hehehehe..mcm2x kami share..tdo sbntal..bergusti sesama..wahhh..syoknyerr...i miss all of uu...damn much!!! wawawaawaa..okehh dah!enough....... so... kembali kepada update belog ni okeh! nway...bukan senang utk mnjdi org senang..dan x susah utk mnjdi org susah...so pk2x kanlah... kdg2x..kte2x ni ada gak trkna pda aku... its depend to us to choose gud or bad... it's all yours..nobody can change... so make sure u r in da right track...okeh my swiitttt readerss.. hati aku x keruan skarang ni...so to make its relax..aku mnulis lah blog ni..utk i…

Makan Di Steamboat

Image
Mse bulan pose ar 2..kami staff STSSB p lah bukak pose kt Restoran steambot kt subang jaya..tp aku x ingt pa nama restoran die..hihihi. so aku mls nk ckp bnyakk..korg tgk jelah pic2x..bak kate org..biarlah gmbar berkata2x..hehehe aku n ika cm beselah..mesti amik gmbor dlu..hahaha..test mood..lalala
 ni aksi poyo kami..hahaha..kunun2x nk pndang laen..tp aku x pndang pn..hahahaha  pic ni adlh utk mnujukkan kami bajet cun..hahahaha..perasannn!!!  gmbr srg ane leh tnggal...hahahaha...senyum gateii ni nmenyer..hahahaha cbe tgk pic ni...anda ase pelik x???hahaha
 ika!!!!!  i dun't know why......pic ni nmpak sooooooooooooooooooooooooooooooo...burukk of me lorrr..haiyaaaa..huhuhu  mulut anjena jonet..!!hahaha


ok..this time will story about STEAMBOT!!!!..yippieee..i loike.. so no pic of me okehh...jommmmmmmmmm..  ni periuk memula...tgk 2...suhu die 120....panass beb!!!! ni bler dh msukkan semuaa..yummy....alamakkk lapo lakkkk..T_T
 korang nmpak tgk 2????itulah tgn bos kami..aka..en mad....die pling sibu…

Hidup Mesti Diteruskan...

Image
Blogging..tik..tik...tokk...takk...tangan ku mengetuk keyboard ni..adesss..... so..apa kabar anda sume???sihat??aku hrp krg sume shat k...nway sowi aku x jlskan dri awl yg aku mmbahasakan diri aku as'AKU', sbb nyer aku ase cm lg rpat..hope krg xdelah rse ksar sngt k..;p... haih!...dh nk abes syawal ni kan...pose 6 lom abes lg.aduyaiii..cmna ni..lalalalalala...ya Allah kuatkan smngat aku utk menempuhi hdup ini..eceewaaahh..hihihi...ish2x..melalut lak aku ni... actually fkiran aku ngah berserabut ni...mmg srbut..gila2x pnye srbut lah..hahahaha..xterkata oleh kata2x..hnya Allah yg tau apa prsaan aku skrang.. so now aku hnya senyum je utk melepasi tahap kritikal skang ni...no more than i can says...just smile...everybody will happy... apa2x pn aku kna kuat....kan kawan2x..xleh lmbik2x..hahahaha...lgpn for wut reason kte sdih atas apa yg org buat kt kte???hdup mesti dtruskan..even mkin bsar dugaan 2...makin bsar lah Allah syg kt kte..x bermksud org yg xde dugaan 2 Allah x syg..ada bnyak…

Mohon Maaf

Image
Pukul 12.27 tghri..teeettttt!!!..


Kebusanan melanda diriku…adessss….nway slmt hari raye kawan2x…sowilah dh lme aku x hapdate blog ni..bukan pep n sbnrnyer bler pnyakit mlas melanda ni..buat semua bnda pn x jd..
Dgn mslah yg bertimpa ni..malas nk share…bukan pe..ntah lah ase cm xde mood je lately..hmmm
Should I transform???haihh!!
Susah mau ckp..nk describe lg susah..mcm2x bnda dlm ati aku ni…ke dh smpai seru utk aku kawen???(apakah topik ini berkaitan???..oohh tidakkkk!!!)…
Hahahaha…pelik aku ni kan..ttbe gelak..ttbe sdih..ttbe mengong..adesss…tettibe 2 yg pnting sbnrnyer yg mnunjukkan emosi aku ngah x stabil..hahahaha..
So….topik utk today adalah..marilah sesame kte berubah kea rah kebaikan..sme to me lorrrr..aku ni bnyak dh wat dose kt org n org wat dose kat aku..soo jom kte mntak maaf scra rmai2x k!..muah2x 


Arini kte kat atas…
Sok kte kt bawah lak..cm2lah resam mnusia…ada jtuh ada bngun…andai kata ni tkdir aku..aku redha..sbb apa yg terjdi pasti ada hkmah die kan??..so kte sbgai mnusia kn…