Mohon Maaf

Pukul 12.27 tghri..teeettttt!!!..



Kebusanan melanda diriku…adessss….nway slmt hari raye kawan2x…sowilah dh lme aku x hapdate blog ni..bukan pep n sbnrnyer bler pnyakit mlas melanda ni..buat semua bnda pn x jd..

Dgn mslah yg bertimpa ni..malas nk share…bukan pe..ntah lah ase cm xde mood je lately..hmmm

Should I transform???haihh!!

Susah mau ckp..nk describe lg susah..mcm2x bnda dlm ati aku ni…ke dh smpai seru utk aku kawen???(apakah topik ini berkaitan???..oohh tidakkkk!!!)…

Hahahaha…pelik aku ni kan..ttbe gelak..ttbe sdih..ttbe mengong..adesss…tettibe 2 yg pnting sbnrnyer yg mnunjukkan emosi aku ngah x stabil..hahahaha..

So….topik utk today adalah..marilah sesame kte berubah kea rah kebaikan..sme to me lorrrr..aku ni bnyak dh wat dose kt org n org wat dose kat aku..soo jom kte mntak maaf scra rmai2x k!..muah2x 



Arini kte kat atas…

Sok kte kt bawah lak..cm2lah resam mnusia…ada jtuh ada bngun…andai kata ni tkdir aku..aku redha..sbb apa yg terjdi pasti ada hkmah die kan??..so kte sbgai mnusia kna bersyukur lah atas apa yg terjdi…even perasaan tersbut akan membuatkan ati aku sakit..aku akan cbe utk gagahinya…kte x tau..mnusia ni ada mcm2x ati budi….then kdg2x kte ni slalu tersilap menilai seseorg itu..nway semua mnsia pasti melakukan kslhan.termsuk juga aku…cme terplang utk kte bertobat atas keslahan itu…

Today u hate somebody..tomorrow..they will hate u back…remember that!...

Apa keputusan skrang aku ttp akn berpgang tguh akan prinsip itu…

Nway apabila kte syg seseorg tu..x semestinya kte memilikinya..ckuplah utk sntiasa mengembirakan hatinya…insyaallah…they’ll be your's....if not..dun worry..pasti ada hikmah nya okeh…don’t give 100% your love to someone, but keep it 30% to make sure u won’t hurt if something happen between you and ur partner..

Ceewwaahhh..berspeakang lak..hihihih..mebi mood ar n ink speak English kot..hahaha..aku kat opis ar ni n duk speaking jaaa..pdhal grammar trbur..hahaha

Nway this just for today..see u guys..luv u..muaah2x..

salam

Comments

momo chan..muah2x..gak..hihihihi

Popular posts from this blog

Tips-tips untuk hilangkan rasa gementar semasa akad nikah

Takdir Allah!

ARE YOU WITH THE RIGHT PARTNER?