U dapat pe yang U Niat

Morning guys!..slmt pg...ari ni ai xpg lab..sbb mood raya dh mengatasi semuanyaaa..so mmg dh kelaut jelah klu p lab pom..kikikiki..
so natijahnyaa,ai pn berehat2x ja kt umah..mlas nk kuar...lgpn ari ni ada mmber nk mai bukak pose kt umah ni...so nk x nk,ai knalah buat preparationsss kan?(kelass kau ika!...smpai nk preparation bagai...pdhal xde pa pn nk prepare..kuikuikui)

so utk pg ramdhan yg ke 25 ni,alhmdllah ai msih bersyukur sbb msih diberi nikmat oleh yang Maha Esa untk mnghirup udra yg segar ni kt parit raja,#even dh mmg lme tercemar ngan kilang2x evergreen...huhuhu...

dalam duk menghirup udra sgar dan membelek FB ni, ttbe ai trtgk page FB si dia...hmm...
mkin lme,mkin susah ai tgk..xde niat pon utk ai mnghina or mngjek u,tp kdg2x ase geram dan trlintas dlm fkiran ai yg u mmg pdan dpt cm2...(ishh x baek btul ai kang..hmmm)..tp mmg itu sptutnya u dpt kan..
u dlu pnah ckp kt ai kan....kta akan dpt pe yg kte buat..kita akan buat pe yg kta niat..so nk xnk..u kna trma laa atas apa blsan Allah kt u.........

smpai skang ai msih terasa skit bila dikenang kembali kisah dlu...tp apa pn ai dh ckup bersyukur kerana dlam kesakitan itu Allah temukan ai dengan insan yang tiada ganti utk ai..which is Mr Lemon aka Syazlan Abdullah....alhamdullilah....pe pn, apa yg berlaku msih ada hikmah kan..Thanks to you coz make me like this!...i'm hepi with my life now~..phewwww..ai thu u xkan dpt bce pe yg ai tulis ni,tp xpelah ni skdar luahan ati ai smga ai akan anggap this is border btween us dan ai wont believe u again!....trust me...ai bukan berdendam tp ni sbgai pengajaran utk ai la,supaya jgn mudah percaya dekat lelaki idung kontot (it's should be belang!..but i change it!..hahahaha) mcm u ni!..

hmm..bnyak yg ai dpt amik pngjran dri kisah dlu,mmg perit u..perit yg amat....ai sbnrnyer berlakon je time dpn u spya ai xnk u nmpak ai lmah biler kehilangan u,and u know? lakonan ai mnjdi!!hebat kan ai?
tp itu dlu laaaa...bukan skang...skang ai dh kuat...ai dh x cam dlu..merintih supaya u kmbli dkat ai..(oh sooooo stupid ai time tu.....)bila pkir balik, apakah bodohnya ai time tu,smpai nk melutut bagai...hewwwwwwwww....

pe pn,sesungguhnya tu lah kang,jgn buat kt orang...nnti Allah blas kt kita...so mebi this is time utk Allah balas kt u,so sye mndoakan smga u tbh dan kuat utk mnghadapi hidup ini.....please do not disturb my life again n again!..i'm hepi now!..much hepi than before!..he loves me more than u do...and my loves for him its infiniti..InsyaAllah...Just hope that our loves will remains till Jannah.....Amin...

Comments

Popular posts from this blog

Tips-tips untuk hilangkan rasa gementar semasa akad nikah

Takdir Allah!

ARE YOU WITH THE RIGHT PARTNER?