BULAN RAMADHAN

Assalamualaikum...

haii guys...apa cer???lme x dgr cter..hehehe..sowi lah dh lame aku x hapdate blog ni..disbbkan kebiziannn ngan bnda2x duniawi ni..adess!..apa nk buat dh nme mnusia kan..so bnyak lah tnggungjwab yg perlu di pikul..huhuhuhu..apa pn...
x terlmbt kot lg utk aku wish kan slmt berpose..(pdhal dh 10 ar pose dh..hehehehe)...apa pn..smnjak blan pose ni..bnyak bnda yg berlaku..ada baek..dan ada buruk..di mana ianya mmbentuk diri aku utk mnjadi lbh tbah atas apa yg terjadi..wiwiwiwiwiwiwiw...yg paling best nyer.............tanggal 18 OGOS 2010 aku dh dpt LESEN MEMANDUUUU!!!!..YESSS!.(selepas 3 kali gagal dlm test bukit.. T_T  )..aduiyaa..xpalah..janjii..dpt gak kan..tnpa beli..ni sume hasil usha aku..berkat doa mak n fmili serta kwan2x..hehehe...THANKS GOD..aku bersyukur kepadamu...aminn..

ermm...

diam x diam...20 ar lg kte dh nk raya..tp bju raya aku dh siap 3 blan sblom ni..hahahah..kalah bebudak..ish2x..apa nk jd ni...nk wat cmner wehh..dh mak aku yg sttle kan sume 2..aku follow je.....lalalalala..
sebenarnye aku mmg mlas nk handle psal bju raya ni...aku lg rela biar mak aku yg sttle kan..bukan apa..nnti kan klu aku yg sttle..ada je x kena..aduii..klu korang nk tau..mak aku ni very particular pnye org..mmg cerewet btul..xleh slah..klu ada slah..mesti kna bebel punyer..hahahaha..naseb baek lah aku nk dh lali...apa pn..tnpa bebelan die pasti aku x berada di tmpat skang..thanks mom..i love u so much..hihihiihih...ok berbalik pda 'penyetelan' bju raya tu..aku mmg xlh buat sndri..ye ar kan beli baju slah kaler...bermnggu2x nnti kna bebel..adusss...peritt woooo...so utk langkah mudah..aku serahkan sume kt mak aku..sbbb..apa yg mak aku pilihh mesti cunn lah..kira mak aku ni cm fesyen designer aku lahhh...hahaha..xpun perancang bju utk aku...uitt..kira bgus paa...susah woo nk jupe mak yg penyanyang mcm ni..hihihihihi...
tp..........................klu slah beli....aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!..abes serabut tali usus aku ni...beselah kan..nme pn org tua..so aku ni sbgai org muda..ikut kan je..mkin kite tekan nnti mkin die marah..soooooooooo da conclusion is.....syhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..(erti kata laen..tutup mulut..pekakkan telinga okehh!)..ni lah yg selalu aku buat..sbb nnti lelame die snyap lah..hehehehehe....

ok lah..dh pnjang benar aku melalut ni..yelah dh lme kan x menaip so dlam kepala otak ni bnyaklah bnda yg nk dikongsi tp x tau nk cter cmner..hahahahaha..sengal kan!..hahaha..xpelah..next time klu ada mse aku cter psal laen lak k..
nway sbelum aku mngundur diri..aku ingin mnyusun 10 jari dn ingin meminta maaf klu ada kesalahan yg aku buat smada dlm sdr atau pn tidak....maaf eh...aku pn dh maafkan korang..
jd di bulan yg penuh hikmah ni, aku doakan smga kta semua mndpat keredhaan allah..amin

but before 2..meh aku nk tnjuk pic mak aku..hehehee
so layannssss...hehe


Comments

Popular posts from this blog

Tips-tips untuk hilangkan rasa gementar semasa akad nikah

Takdir Allah!

ARE YOU WITH THE RIGHT PARTNER?