CINTA...aku dan dia...(we already broke up)....

salamm..hai sume....huhuhu..ermm agak lame gak aku x jnguk blog ni..bz kot(plus mlas skali..muahahhahaha)..hmm pe ea nk cter kali ni??haaa..aku bru teringat...mlm td aku mimpi gaduh ngan boipren aku...cm real je..huhuhu..ase skit at 2 msih lg ada bler bgun 2...huhhu...kuat tul pdih 2...:(...apalah pentanda ni..huhuhu...mntaklah dijauhkan...smga hbngan kami sentiasa dirahmati dan diredhai oleh NYA...andai nyer die bukan jdohku aku trema dengan redha..huhuh..apa pun aku amat menyanyangi die sbagaimana aku menyayangi org yang aku syg...ermmm...apalah cter die kan?mlam td maen bowling..menang ke idak 2...snyap je ni..call x angkat...(nak kena babab ni)..hehehe...en HAIRUL AZHAR OSMAN..saya SITI ZULAIKHA ABU BAKAR amat merindui sedari...sedari tepon lah saya...saya mnunggu dgn ati terbuka ni..hehehe..
hmmm..i hope die lah laki yang paling terakhir mendiami ati ni...aku dh xnk jd mcm dlu...
and last2x skali aku gak yg kna maki...ckup2x lah zulaikha maen prsaan lelaki...
jgnlah wat dorg menghrap kat ko lg k...
lgpn dh bape kali ko wat laki cm2...(ini azam thun bru aku..lalalala)..
dlu aku nakal..tp skang bler dh jupe die..aku dh insappp lerr...haa..korg jgn tduh aku macem2x lg k..hahahaha....aku dh jd budak baek dh...hahahahaha...
uishhh..ttbe rndu lak kt die bler dgr lagu anang ni..hehehe....
hmm..ase cm dh ckup kot.next time lak yer......

p/s: ni pic kami..xleh ltak bnyak2x...nnti ada kontroversi lakkk..hahahaha



Comments

Popular posts from this blog

Tips-tips untuk hilangkan rasa gementar semasa akad nikah

Takdir Allah!

ARE YOU WITH THE RIGHT PARTNER?